Tyvärr, Tyvärr har Hammarby IF lämnat återbud till årets Kickoffcup!!! Det var egentligen deras ledare Björn Skylling som fick oss att starta cupen. Så vi i Blåsut tycker det är riktigt tråkigt att det inte blev något Hammarby i årets upplaga. Vi hoppas kunna bjuda ner Era -96:er, Björn, till ngn träning + match framöver!!!

Vi har dock som tur är fått tag på ett ersättningslag. Många lag har nu “satt” sin säsongsplanering så jag var orolig för en vakant plats.

Det blev Borgia Bandy ifrån Norrköping som tar över Hammarbys plats. Borgia ringde i sommras och frågade om plats då var det redan fullt men nu fick de frågan så sa lagledaren, Leif Björklund, nästan ja med en gång.

När han sedan frågat runt i sitt lag så kommer turneringen lite snabbt inpå. Därför får Borgia dispens för några 96:er. (Endast 2 st. på planen samtidigt). Åldersstrukturen sträcker sig från 96-99!! (3 st -96, 5 st -97, 5 st -98, 2 st -99).

Vi är nöjda med att vi slapp ha en vakant plats till cupen. Nu får alla lag i grupp gul spela minst 5 matcher!!

Jag hoppas att ni övriga samtycker!!